Cocooning body massage

Deze massage gaat gepaard met lange, vloeiende bewegingen. Omdat het een echte head-to-toe massage betreft met continue, vloeiende bewegingen wordt de massage als zeer relaxerend ervaren. Deze massage heeft een hoge impact op het verminderen van stressgevoelens, wat kan helpen bij het verlagen van de bloeddruk en de bestrijding van stressgerelateerde ziekten. De massage verbetert ook de bloedsomloop, wat essentieel is voor een goed gezondheid. Dankzij de body butter voelt het comfortabel en soepel aan.

Relaxerende lichaamsverzorging

Tijdens deze verzorging wordt de huid eerst gescrubd. Dat zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden en de pakking beter wordt opgenomen. Daarna wordt de pakking op basis van lavendel en honing aangebracht. Deze is kalmerend, hydraterend, verbetert het uiterlijk van de huid en herstelt de balans tussen lichaam en geest. We sluiten af met de body butter die masserend wordt aangebracht. De huid voelt comfortabel en soepel aan, is fluweelzacht en omhuld met een subtiele geur.

 

Deze behandeling bestaat ook in een verkorte versie:

  • Speciaal voor de voeten
  • Speciaal voor de handen
  • Speciaal voor de rug

Lichaamscrub & verzorgende body butter

Tijdens deze verzorging wordt de huid eerst gescrubd. Dat zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden, de huid zacht aanvoelt en producten beter worden opgenomen. We sluiten af met het aanbrengen van de body butter. De huid voelt comfortabel en soepel aan, is fluweelzacht en omhuld met een subtiele geur.

Relaxerende rugmassage

Een relaxerende massage van rug, schouders, hals & hoofdhuid. Goed om eventjes te ontstressen en te ontspannen. Ook leuk als een extraatje bij een andere verzorging.

Bring back the balance, take a massage!