Jolien Ciers

Hallo,

Ik ben Jolien, gepassioneerd door alles die met beauty te maken heeft. Met de behandelingen dat ik toepas in het salon bekom ik graag een natuurlijk resultaat die u laat stralen. Dit in combinatie met rust en een aangename sfeer. Enkel de nieuwste technieken en behandelingen waar ik zelf 100% achter sta worden toegepast. Daarvoor volgen we tal van trainingen. Samen met Evelynne kijk ik ernaar uit om u te ontvangen.

Evelynne

Vanaf juni 2021 verwelkomen we Evelynne in het salon. Evelynne is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste met oog voor detail. Met haar spontaniteit en enthousiasme bent u bij haar in goede handen. Ze is gespecialiseerd in wimperlifting, wenkbrauwlifting, gelish, pedicure, gezichtsverzorging en massages.

Het salon

Laat u verwennen in een stijlvol interieur waar u kunt genieten van kwaliteitsvolle en relaxerende behandelingen. We werken met natuurlijke en kwalitatieve producten.

Betalen kan met bancontact, payconiq of cash. 

Het schoonheidssalon is gelegen in de Hoogleedsesteenweg te Roeselare, tussen de Westlaan en de grote ring. U kunt parkeren op de oprit.