Ik hou ervan om u te laten stralen

Make-up is mijn grote passie. Ik vind het belangrijk dat u vooral uzelf blijft. Een make-up waar u zich goed bij voelt. Door te investeren in opleidingen ben ik mee met de laatste trends en kunt u me alles vragen, van super naturel tot een glamour make-up met valse wimpers. Ook streef ik ernaar om u een make-up aan te bieden waarbij uw make-up de hele dag mooi blijft zitten. De lipstick/lipgloss kan aangekocht worden om in de loop van de dag eens bij te werken.

Bruidsmake-up 

Ik heb reeds heel wat ervaring met bruidsmake-up. Op deze speciale dag kom ik graag bij u langs om de bruid en eventueel familie, vrienden, ...  een mooie make-up aan te bieden. Dit kan al vroeg op voorhand geboekt worden. Stuur me best een mailtje om te zien als uw datum nog vrij is. Uw plaatsje kan gereserveerd worden als ik weet welk uur u me verwacht, de locatie en het aantal personen.

Proefmake-up

U kan vooraf een proefmake-up in het salon laten uitvoeren, dit gebeurd best max 2 maand op voorhand. Dan nemen we de tijd om uit te zoeken welke make-up u wenst.

Make-up aan huis

Ik kan bij u thuis langskomen voor 1 persoon of meerdere personen. Verplaatsing in Roeselare zit inbegrepen in de prijs, buiten Roeselare wordt er een kilometervergoeding gerekend. Contacteer me gerust om dit vast te leggen. 

Make-up workshop

Tijdens deze workshop leert u al het nodige om iedere dag het mooiste uit uzelf te halen. Benadruk uw troeven en camoufleer minpuntjes. Samen zoeken we uit welke kleuren u flatteren. Dit gaat meestal door in groepjes van een 6-tal personen. Met een hapje en een drankje, samen maken we er een gezellige namiddag van. Enkele keren per jaar organiseer ik een make-up workshop.

Make-up workshop aanvragen

Dat kan vanaf 3 personen, vriendinnen, familie, vrijgezellen, team building, ... . Ik kan op locatie komen, hierbij maakt het aantal personen niet uit. Of dit kan doorgaan in het salon tot max 8 personen. Dan voorzie ik een hapje en een drankje. Neem gerust contact op voor meer info en tarieven.

Make-up les voor 1 persoon of 2 personen

Wens je liever privé of met 2 personen wat bij te leren over make-up? Dat kan, vertel me wat u graag ziet, wat u belangrijk vindt en ik leer u hoe u makkelijk zelf make-up aanbrengt. Je gaat ook zelf aan de slag.