Ik hou ervan om u te laten stralen

Make-up is mijn grote passie. Ik vind het belangrijk dat je vooral jezelf blijft. Een make-up waar jij je goed bij voelt. Door te investeren in opleidingen ben ik mee met de laatste trends en mag je me alles vragen, van super naturel tot een glamour make-up met valse wimpers. Ook streef ik ernaar dat de make-up de hele dag mooi blijft zitten. De lipstick/lipgloss kan aangekocht worden om in de loop van de dag eens bij te werken.

Bruidsmake-up 

Ik heb reeds heel wat ervaring met bruidsmake-up. Op deze speciale dag kan ik aan huis komen om de bruid en eventueel familie, vrienden, ...  een mooie make-up aan te bieden. 

Dit kan al vroeg op voorhand geboekt worden. Stuur me best een mailtje om te zien als je datum nog vrij is. Je plaatsje kan gereserveerd worden als ik weet welk uur je me verwacht, de locatie en het aantal personen. Bij het inboeken van de afspraak wordt een voorschot gevraagd.

Bruidsmake-up aan huis   € 65

Extra persoon feestmake-up aan huis   € 50 p.p.

1 bruidsmake-up zonder extra personen aan huis   € 85

Proefmake-up

Je kan vooraf een proefmake-up in het salon laten uitvoeren, dit gebeurd best max 2 maand op voorhand. Dan nemen we de tijd om uit te zoeken welke make-up je wenst.

€ 45

Make-up aan huis

Ik kan bij jou thuis langskomen voor 1 persoon of meerdere personen. Verplaatsing in Roeselare zit inbegrepen in de prijs, buiten Roeselare wordt er een kilometervergoeding gerekend. Contacteer me gerust om dit vast te leggen. Ik kan eventueel ook een kapster aanraden die aan huis komt.

Make-up workshop

Tijdens deze workshop leert je al het nodige om iedere dag het mooiste uit jezelf te halen. Benadruk je troeven en camoufleer minpuntjes. Samen zoeken we uit welke kleuren je flatteren. Dit gaat meestal door in groepjes van een 6-tal personen. Met een hapje en een drankje, samen maken we er een gezellige namiddag van. Enkele keren per jaar organiseer ik een make-up workshop. Data kan je terugvinden in de online boeking.

Make-up workshop aanvragen

Dat kan voor alle gelegenheden, met vriendinnen, familie, vrijgezellen, team building, ... . Ik kan op locatie komen, hierbij maakt het aantal personen niet uit. Of dit kan doorgaan in het salon tot max 8 personen. Dan voorzie ik een hapje en een drankje. Stuur me gerust een mailtje voor meer info en tarieven.

Make-up workshop voor 1 persoon, 2 personen of 3 personen

Wens je liever privé of met 2/3 personen wat bij te leren over make-up? Dat kan, vertel me wat je graag ziet, wat je belangrijk vindt en ik toon hoe je makkelijk zelf make-up aanbrengt. Je gaat ook zelf aan de slag. 

1 persoon   € 65 

2 personen   € 120

3 personen   € 150