Make-up is mijn grote passie, na heel wat opleidingen kan ik u de make-up aanbieden die u laat stralen. Ik vind het belangrijk dat u vooral uzelf blijft. Een make-up waar u u zich goed bij voelt. U kan me alles vragen, van super naturel tot een glamour make-up met valse wimpers.

Ik heb reeds heel wat ervaring met bruidsmake-up. Op deze speciale dag kom ik graag bij u langs om de bruid en eventueel familie, vrienden, ...  een mooie make-up aan te bieden. U kan ook vooraf een proefmake-up laten uitvoeren indien u dit wenst. Zo weet u de dag zelf wat u kan verwachten van de make-up en kunnen we dit vooraf goed uittesten.

Er wordt hierbij gewerkt met producten van Mii. Deze producten zijn op minerale basis en zijn zeer huidvriendelijk. U hoeft zich dus geen zorgen te maken voor een allergische reactie. 

Ik streef ernaar om u een make-up aan te bieden waarbij uw make-up de hele dag mooi blijft zitten. De lipstick/lipgloss kan aangekocht worden om in de loop van de dag eens bij te werken en voor de rest hoeft u niets te doen.

Make-up workshop

U heeft allerlei make-up in uw make-up tasje, maar u weet niet hoe het optimaal te gebruiken? Of u wilt weten welke kleuren uw ogen nog meer doen stralen? 

Tijdens deze workshop leert u al het nodige om iedere dag het mooiste uit uzelf te halen! Benadruk uw troeven en camoufleer minpuntjes. Samen zoeken we uit welke kleuren u flatteren en stellen we samen een mooie make-up set voor u samen.

Dit gaat meestal door in groepjes van een 6-tal personen. Met een hapje en een drankje, samen maken we er een gezellige namiddag van. Enkele keren per jaar organiseer ik op zaterdagnamiddag een make-up workshop. U kan ook zelf een make-up workshop aanvragen voor u en uw vriendinnen, familie, vrijgezellen, ... Dit kan doorgaan in het salon of op verplaatsing. Neem contact op voor meer info en tarieven.