Waarom kiezen voor PMU?

Geen uitgelopen make-up meer en altijd de perfecte eyeliner, wenkbrauwen, mooi kleur op de lippen, ... U ziet er op elk moment van de dag stralend uit zonder dat u 's morgens veel tijd hoeft te spenderen aan uw make-up.

Lip blush

Hierbij worden de lippen heel natuurlijk ingekleurd om zo een voller effect en strakkere contouren te creëren. Een lijntje rond de lippen zoals vroeger wordt niet meer gedaan, we vullen de lippen volledig in met kleur. Zo geven we uw natuurlijke lippen een mooiere kleur. Ook wanneer we ouder worden trekt de liplijn vaak weg en lijkt de kleur te verbleken. Een gedefinieerde contour met een vleugje kleur brengt de perfectie van de lippen weer naar voren. Een mooi resultaat voor gelijk welke leeftijd.

De foto's zijn van na de behandeling. Dan is er altijd wat zwelling, ook het kleur neemt nog af.

Powderbrows

Dit is een schaduwtechniek die er heel natuurlijk uit ziet. Bij veel mensen zijn de natuurlijke wenkbrauwen niet vol genoeg, ontbreken er haartjes, is het staartje te fijn, ... Met powderbrows kunnen we dit wegwerken en de perfecte wenkbrauwen creëren waar u zich goed bij voelt. Dit kan perfect voor alle leeftijden, we behouden zoveel mogelijk uw natuurlijke vorm van wenkbrauwen.

Eyeliner

Een permanente eyeliner laat de ogen meer spreken, gelijk welke leeftijd u hebt. Een eyeliner wordt altijd opgebouwd vanuit de wimperlijn, dus waar de wimpers uit de huid komen. Er is keuze uit meerdere kleuren, zwart, donkerbruin, antraciet,… De ogen lijken de meest gevoelige zone, toch is het minder erg dan u denkt en ondervind u direct het gemak ervan. Tijdens de behandeling zijn uw ogen gesloten, ik heb een goede grip op uw ogen zodat u uw ogen niet kunt bewegen. Zo hoeft u geen schrik te hebben.

Info over de behandeling

Wat is permanente make-up?

Tijdens het plaatsen van permanente make-up worden er pigmenten in de lederhuid gebracht. Permanente make-up wordt minder diep in de huid aangebracht dan een tattoo, daardoor is het semi-permanent. Gemiddeld blijft het tot 3 jaar mooi, zo kunnen we de permanente make-up aanpassen als de huid en gelaatstrekken veranderen. Een opfrissing zorgt ervoor dat de kleur levendig blijft.

 

Is het pijnlijk?

De behandeling is niet geheel pijnloos, daar moet ik eerlijk in zijn. Maar goed te verdragen met een van te voren aangebrachte verzachtende crème & met goede apparatuur kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden. Het is vooral een momentopname, na de behandeling is de pijn weg.

 

Hoe gaat een behandeling in zijn werk? 

Eerst wordt een fiche opgemaakt, dan bespreken we uw wensen en tekenen we alles uit om de vorm en kleur te bepalen. Daarna wordt een verzachtende crème aangebracht, als deze even is ingewerkt kunnen we beginnen met pigmenteren. Meestal is de kleur na de behandeling iets donkerder dan gewenst, dit zal nog tot 40% afnemen een week na de behandeling. Er wordt altijd een touch-up gepland 6-8 weken na de behandeling. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur. Deze touch-up is gratis binnen de eerste 2 maanden na de behandeling. 

Voor de behandeling

 • Neem geen bloedverdunners, aspirine of antibiotica voor de behadeling, paracetamol mag wel. Indien u medicatie neemt, neemt u best eerst contact op met me.
 • Tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt geen permanente make-up geplaatst.
 • Gebruik van botox/collageen voor dezelfde zone als de permanente make-up moet minstens 6 weken geleden zijn.
 • Indien u lenzen hebt doet u deze best uit voor het plaatsen van een eyeliner, nadien kunt u uw lenzen terug insteken.
 • Wimperextensions moeten verwijderd worden, indien u permanente make-up aan de ogen wenst. Deze kunnen terug geplaatst worden 2-3 weken na de retouche.
 • Indien u snel blauwe plekken of zwelling krijgt, kunt u 5 dagen vooraf traumeel tabletten innemen (3/dag). 
 • Drink 24u voor de behandeling geen groene thee, alcohol, koffie of andere cafeïne houdende dranken.

Na de bahandeling

 • Het is volledig normaal dat er wat zwelling optreed na de behandeling (vooral bij de ogen), dit duurt gemiddeld een 1 tot 2 dagen.
 • Er kunnen kleine korstjes ontstaan en eventueel wat jeuk, dit hoort bij het genezingsproces.
 • Hou het behandelde gebied de eerste week na de behandeling droog. 
 • U krijgt een zalf mee dat u gedurende een week ’s 1 tot 2 maal per dag aanbrengt.
 • Gebruik geen make-up op het behandelde gebied de eerste week na de behandeling.
 • Vermijd zon/zonnebank, sauna de eerste week na de behandeling.
 • Vermijd intensief sporten de eerste week na de behandeling.