SPA voetverzorging

Naast de voetverzorging krijgt u nog een extra verzorging, goed om van uw voetverzorging een zalig ontspanningsmoment te maken. We starten met een voetbad, voeren daarna de voetverzorging uit. Als extra worden de voeten gescrubd, er wordt een pakking aangebracht en gemasseerd. Tijdens de pakking worden de schouders/hoofdhuid gemasseerd (zonder olie). 

Gelish op de teennagels

Gelish ziet eruit zoals een nagellak maar is veel steviger en blijft 6 tot 8 weken mooi op de teennagels. Met gelish hebt u altijd perfect gelakte teennagels. Het is handig dat deze direct droog zijn, zo kan u na de verzorging uw schoenen aandoen en hoeft u niet op te letten. Keuze uit een 80 tal kleuren of een natuurlijke french.

Lakken van de teennagels

U kan er ook voor kiezen om uw teennagels te laten lakken in een mooi kleurtje. De nagels worden gelakt met een nagellak van Mii, dat u na de verzorging mee krijgt naar huis. Zo kan u makkelijk bijwerken indien nodig. U kan ook uw eigen nagellak meebrengen, dan wordt dit verrekend. Let erop dat de nagels een half uurtje moeten drogen, voorzie dus slippertjes.

Voetverzorging

De voeten worden eerst gescrubd, daarna wordt de eeltverzorging en nagelverzorging uitgevoerd. We sluiten af met een voetcrème. Hebt u extra veel eelt/kalknagels dient u het supplement extra aan te klikken zodat er meer tijd voorzien wordt.