Wenkbrauwen verven & epileren

Mooie wenkbrauwen geven u een stralende blik. Tijdens deze verzorgingssessie worden de wenkbrauwen geverfd in het gewenste kleur en geëpileerd. Dankzij het verven worden uw wenkbrauwen voller omdat lichtere haartjes beter uitkomen. Overtollige haartjes worden verwijderd. Is het de eerste keer dat u deze verzorging laat uitvoeren, is het eventjes geleden of zit de vorm niet meer goed? Dan kunt u ervoor kiezen om eerst de wenkbrauwen uit te tekenen. 

Wimperlifting

Tijdens een wimperlifting worden de natuurlijke wimpers gekruld en gekleurd. Dit zorgt ervoor dat de haartjes mooi gespreid worden en een stuk langer lijken. Dit kan zowel voor korte, lange, dikke of dunne wimpers. Het resultaat blijft 6 tot 8 weken mooi. Opgelet, na de behandeling mogen de wimpers gedurende 24u niet nat worden. Verder hoeft u thuis niets meer te doen. Indien gewenst kunt u wel nog mascara gebruiken.

Wimperextentions, one by one

Uw natuurlijke wimpers worden verlengd en verdikt door middel van haartjes die op uw eigen haartjes worden geplakt. Samen bepalen we de lengte, krullingsgraad en dikte van de wimpers. Dat hangt ook af van uw eigen wimpers. We moeten ervoor zorgen dat de geplaatste wimpers niet te zwaar zijn voor uw eigen wimpers, zodat u ze lang kan houden. Wimperextentions zijn niet schadelijk voor uw eigen wimpers indien deze op een correcte manier geplaatst worden. Ik raad u aan om uw ogen dagelijks te reinigen met een speciaal reinigingsproduct voor de ogen (olievrij). Dit ontvangt u bij het plaatsen van een nieuwe set. Hiermee kunt u ook gemakkelijk oogmake-up verwijderen. U kunt ervoor kiezen om deze te laten bijwerken tot 3 à 4 weken na de behandeling. De losse wimperextentions worden verwijderd en er worden vervolgens nieuwe geplaatst op de vrije haren.