Wenkbrauwlifting

Bij deze behandeling worden uw natuurlijke wenkbrauwharen in de juiste richting geplaatst zodat ze voller lijken en mooi in vorm liggen. Indien gewenst worden de haartjes ook geverfd. Blijft tot 6 weken.

Henna wenkbrauwen

Met deze behandeling creëren we mooie, volle en afgelijnde wenkbrauwen. Het voordeel van henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden. De henna is een 6-tal weken zichtbaar op de haren en 2 weken op de huid. We starten met de browmapping, zo kunnen we de perfecte vorm bepalen die bij uw gezicht past.

Wenkbrauwen verven & epileren

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen geverfd in het gewenste kleur en geëpileerd. Dankzij het verven worden uw wenkbrauwen voller omdat lichtere haartjes beter uitkomen. Overtollige haartjes worden verwijderd. Is het de eerste keer dat u deze verzorging laat uitvoeren, of meer dan 6 weken geleden? Dan tekenen we de vorm eerst uit door middel van browmapping. 

Wimperlifting

Tijdens een wimperlifting worden de natuurlijke wimpers gekruld en gekleurd. Dit zorgt ervoor dat de haartjes mooi gespreid worden en een stuk langer lijken. Dit kan zowel voor korte, lange, dikke of dunne wimpers. Het resultaat blijft 6 tot 8 weken mooi. Opgelet, na de behandeling mogen de wimpers gedurende 24u niet nat worden. Verder hoeft u thuis niets meer te doen. Indien gewenst kunt u wel nog mascara gebruiken.