Een gezichtsverzorging wordt uitgevoerd met de kwalitatief hoogstaande producten van Oolaboo.

Deze staan voor: 

  • Resultaat: huidproblemen worden aangepakt op een zachte manier.
  • Veiligheid: vrij van schadelijke, twijfelachtige stoffen. Alle producten zijn 100% vrij van parabenen, sulfaten, minerale oliën en siliconen.
  • Natuurlijk: actieve, natuurlijke werkzame stoffen die onze huid kan absorberen.
  • Beleving: Geniet van een zalige gezichtsverzorging. Er wordt enkel met onze handen gewerkt, wat zorgt voor pure ontspanning.

Bij het kiezen van een gezichtsverzorging kijkt u vooral naar wat er inbegrepen zit in de verzorging. De producten worden op het moment zelf aangepast aan uw huidtype. Alle verzorgingen zijn zowel mogelijk voor vrouwen als voor mannen. Als extra kunt u een rugmassage of een lichte dagmake-up toevoegen aan uw gezichtsverzorging.

Wist je dat we tijdens het masker een hand & armmassage geven?

Smart aesthetics

Door het gebruik van zuren, vitamine A en de Japanse gezichtsmassage werkt de gezichtsverzorging intensief tegen huidveroudering.

Skin yoga

Een uitgebreide gezichtsverzorging die enorm ontspannend is, hier maken we gebruik van edelstenen.

Truffle

Dit is een anti-ageing gezichtsverzorging die tegelijk ook goed voedend werkt. Inclusief oogmasker

Relieve

Een klassieke, relaxerende gezichtsverzorging.

Korte & effectieve gezichtsverzorgingen, zonder massage & epilatie

Instant

Zijn massages niets voor u maar wilt u toch uw huid verzorgen, dan is dit de ideale verzorging voor u. Let op, het verwijderen van onzuiverheden zit niet inbegrepen in deze verzorging. Tijdens het masker kunt u genieten van een hoofdhuidmassage.

Pure clarifying

Tijdens deze gezichtsverzorging gaan we uitgebreid de zwarte puntjes en gerstekorreltjes verwijderen. Tijdens het masker kunt u genieten van een hoofdhuidmassage. Deze verzorging wordt ook veel bij tieners gedaan, zowel voor jongens als voor meisjes.