Een gezichtsverzorging wordt uitgevoerd met de kwalitatief hoogstaande producten van Oolaboo.

Deze staan voor: 

  • Resultaat: huidproblemen worden aangepakt op een zachte manier.
  • Veiligheid: vrij van schadelijke, twijfelachtige stoffen. Alle producten zijn 100% vrij van parabenen, sulfaten, minerale oliën en siliconen.
  • Natuurlijk: actieve, natuurlijke werkzame stoffen die onze huid kan absorberen.
  • Beleving: Geniet van een zalige gezichtsverzorging. Er wordt enkel met onze handen gewerkt, wat zorgt voor pure ontspanning.

Bij het kiezen van een gezichtsverzorging kijk je vooral naar wat er inbegrepen zit in de verzorging. De producten worden op het moment zelf aangepast aan je huidtype. Alle verzorgingen zijn zowel mogelijk voor vrouwen als voor mannen. Als extra kun je een rugmassage of een lichte dagmake-up toevoegen aan uw gezichtsverzorging.

Wist je dat we tijdens het masker een hand & armmassage geven?

Smart aesthetics   € 115

Door het gebruik van zuren, vitamine A en de Japanse gezichtsmassage werkt de gezichtsverzorging intensief tegen huidveroudering.

Skin yoga   € 90

Een uitgebreide gezichtsverzorging die enorm ontspannend is, hier maken we gebruik van edelstenen.

Truffle   € 85

Dit is een anti-ageing gezichtsverzorging die tegelijk ook goed voedend werkt. Inclusief oogmasker

Relieve   € 75

Een klassieke, relaxerende gezichtsverzorging.

Korte & effectieve gezichtsverzorgingen, zonder massage & epilatie

Instant   € 50

Zijn massages niets voor jou maar wil je toch je huid verzorgen, dan is dit de ideale verzorging voor jou. Let op, het verwijderen van onzuiverheden zit niet inbegrepen in deze verzorging. Tijdens het masker kun je genieten van een hoofdhuidmassage.

Pure clarifying   €60

Tijdens deze gezichtsverzorging gaan we uitgebreid de zwarte puntjes en gerstekorreltjes verwijderen. Tijdens het masker kun je genieten van een hoofdhuidmassage. Deze verzorging wordt ook veel bij tieners gedaan, zowel voor jongens als voor meisjes.