Een gezichtsverzorging wordt uitgevoerd met de huidverbeterende producten van Oolaboo.

Deze staan voor: 

  • Resultaat: huidproblemen worden aangepakt.
  • Veiligheid: vrij van schadelijke, twijfelachtige stoffen. Alle producten zijn 100% vrij van parabenen, sulfaten,
    minerale oliën en siliconen.
  • Natuurlijk: actieve, natuurlijke werkzame stoffen die onze huid kan absorberen.
  • Beleving: de producten hebben een subtiele, aangename geur. De potjes staan bovendien mooi in uw badkamer.

Bij het kiezen van een gezichtsverzorging kijkt u vooral naar wat er inbegrepen zit in de verzorgingssessie. De producten worden op het moment zelf aangepast aan uw huidtype. Alle verzorgingen zijn zowel mogelijk voor vrouwen als voor mannen. Voor wat extra ontspanning kunt u ook een rugmassage of een lichte dagmake-up toevoegen aan uw verzorgingssessie.

Skin yoga

Dit is de meest uitgebreide gezichtsverzorging. Inbegrepen in de verzorging: reiniging, peeling, verwijdering van onzuiverheden, epilatie van wenkbrauwen, massage met edelstenen, massage, oogmasker, masker en dagverzorging.

€ 85

Truffle, anti-aging

Een ontspannende, anti-aging gezichtsverzorging. Inbegrepen in de verzorging: reiniging, peeling, verwijdering van onzuiverheden, epilatie van wenkbrauwen, puntdrukmassage met essentiële olie, massage, oogmasker, masker en dagverzorging.

€ 75

Relieve

Een klassieke, relaxerende gezichtsverzorging. Inbegrepen in de verzorging: reiniging, peeling, verwijdering van onzuiverheden, epilatie van wenkbrauwen of oogmasker, puntdrukmassage met essentiële olie, massage, masker en dagverzorging.

€ 70

Super foodies

Een voedende & hydraterende gezichtsverzorging voor de gevoelige huid, gebaseerd op Matcha. Inbegrepen in de verzorging: reiniging, peeling, verwijdering van onzuiverheden, epilatie van wenkbrauwen of oogmasker, lomi lomi massage, masker en dagverzorging.

€ 70

Instant

Een korte en effectieve gezichtsverzorging. Inbegrepen in de verzorging: reiniging, peeling, verwijdering van onzuiverheden, masker en dagverzorging.

€ 45

Pure clarifying

Een zuiverende gezichtsverzorging voor de vette & onzuivere huid. Inbegrepen in de verzorging: reiniging, peeling, uitgebreide verwijdering van onzuiverheden, masker en dagverzorging.

€ 55