Een gezichtsverzorging wordt uitgevoerd met de huidverbeterende producten van Oolaboo.

Deze staan voor: 

  • Resultaat: huidproblemen worden aangepakt op een zachte manier.
  • Veiligheid: vrij van schadelijke, twijfelachtige stoffen. Alle producten zijn 100% vrij van parabenen, sulfaten, minerale oliën en siliconen.
  • Natuurlijk: actieve, natuurlijke werkzame stoffen die onze huid kan absorberen.
  • Beleving: Geniet van een zalige gezichtsverzorging. Er wordt enkel met onze handen gewerkt, wat zorgt voor pure ontspanning.

Bij het kiezen van een gezichtsverzorging kijkt u vooral naar wat er inbegrepen zit in de verzorgingssessie. De producten worden op het moment zelf aangepast aan uw huidtype. Alle verzorgingen zijn zowel mogelijk voor vrouwen als voor mannen. Voor wat extra ontspanning kunt u ook een rugmassage of een lichte dagmake-up toevoegen aan uw gezichtsverzorging.

Uitgebreide gezichtsverzorgingen met massage & epilatie wenkbrauwen

 

Skin yoga

Dit is de meest uitgebreide gezichtsverzorging, hier maken we gebruik van edelstenen. Dit is een zalige verzorging met uitgebreide massage, voor wie helemaal tot rust wil komen.

Truffle

Een ontspannende, anti-aging gezichtsverzorging. Hier zit ook een oogmasker bij inbegrepen.

Relieve

Een klassieke, relaxerende gezichtsverzorging.

Super foodies

Een voedende & hydraterende gezichtsverzorging voor de gevoelige huid, gebaseerd op Matcha.

Korte & effectieve gezichtsverzorgingen, zonder massage & epilatie

Instant

Zijn massages niets voor u maar wilt u toch uw huid verzorgen, dan is dit de ideale verzorging voor u. Let op, het verwijderen van onzuiverheden zit niet inbegrepen in deze verzorging. Tijdens het masker kunt u genieten van een hoofdhuidmassage.

Pure clarifying

Tijdens deze gezichtsverzorging gaan we uitgebreid de zwarte puntjes en gerstekorreltjes verwijderen. Tijdens het masker kunt u genieten van een hoofdhuidmassage. Deze verzorging wordt ook veel bij tieners gedaan.