SPA hand- en nagelverzorging

Naast de nagelverzorging krijgt je nog een extra verwennerij. We starten met de nagelverzorging. Daarna worden de handen gescrubd, wordt er een pakking aangebracht en vervolgens gemasseerd. Tijdens de pakking worden de schouders/hoofdhuid gemasseerd (zonder olie).

€ 50

Gelish manicure

Gelish ziet eruit als een nagellak, maar is veel steviger. Goed voor 3 weken perfect gelakte nagels zonder afvallende brokjes. Voordat de gelish aangebracht wordt, worden de nagels in vorm gevijld, de nagelriemen achteruit geduwd en de velletjes verwijderd. We werken af met een handcrème. Het is handig dat deze direct droog zijn. Keuze uit een 80-tal kleuren of een french. 

Opgelet: Dit zijn geen gelnagels, verlengen van de nagels is niet mogelijk (gelnagels doen wij niet).

Voor gelish heb je wat stevigheid van je eigen nagels nodig, indien je eigen nagels te zwak zijn kan je sneller brokjes af hebben. Daardoor is het niet bij iedereen mogelijk om telkens opnieuw gelish te doen. 

Aanbrengen   € 40

Afnemen & aanbrengen   € 45

Manicure

Wenst je mooie, naturelle nagels, laat deze dan af en toe eens verzorgen. Tijdens de nagelverzorging worden de nagels in vorm gevijld, de nagelriemen achteruit geduwd en de velletjes verwijderd. We werken tenslotte af met een basisnagellak en een handcrème.

€ 35