SPA hand- en nagelverzorging

Naast de nagelverzorging krijgt u nog een extra verwennerij. We starten met de nagelverzorging. Daarna worden de handen gescrubd, wordt er een pakking aangebracht en vervolgens gemasseerd. Tijdens de pakking worden de schouders/hoofdhuid gemasseerd (zonder olie).

Gelish manicure

Gelish ziet eruit als een nagellak, maar is veel steviger. Goed voor 3 weken perfect gelakte nagels zonder afvallende brokjes. Voordat de gelish aangebracht wordt, worden de nagels in vorm gevijld, de nagelriemen achteruit geduwd en de velletjes verwijderd. We werken af met een handcrème. Het is handig dat deze direct droog zijn. Keuze uit een 80-tal kleuren of een natuurlijke french.

Lakken van de nagels

U kan ervoor kiezen om uw nagels te laten lakken in een mooi kleurtje. De nagels worden gelakt met een nagellak van Mii, dat u na de verzorging meekrijgt naar huis. Zo kan u uw nagels gemakkelijk bijwerken indien nodig. Indien u uw eigen nagellak meebrengt, wordt dit verrekend. Let erop dat de nagels een half uurtje moeten drogen.

Manicure

Wenst u mooie, naturelle nagels, laat deze dan af en toe eens verzorgen. Tijdens de nagelverzorging worden de nagels in vorm gevijld, de nagelriemen achteruit geduwd en de velletjes verwijderd. We werken tenslotte af met een basisnagellak en een handcrème.